Laboratori d'anàlisis

Home Oferta assistencial Laboratori d'anàlisis

Veure Preus especials ONLINE d'Analítiques

  • En tots els nostres centres es fan extraccions de sang.
  • La orina pot portar-la de casa i lliurar la mostra a recepció, o si ho desitja, pot fer-ho en el propi centre.
  • Existeixen múltiples paràmetres de sang a analitzar, per això és necessari que vingui amb una petició mèdica. La analítica serà diferent depenent del que el metge vulgui saber.

Proves Covid-19

Disponibles en els punts d'extracció de diagnosi Mèdica, Clínica Creu Blanca, Creu Blanca Pelayo i Creu Blanca Tarradelles, en horari d'extraccions.

Sense cita prèvia, s'atén per ordre d'arribada.

Citologies i biòpsies

El laboratori de Creu Blanca analitza totes les citologies i biòpsies de les mostres recollides en les diferents consultes dels centres: citologies vaginals, biòpsies prsotàtiques, biòpsies de mama, mostres de pell, d'ungles...

Test de sensibilitat alimentària Si tens molèsties després de menjar determinats aliments potser ets intolerant a ells. A través d'una simple punxada pots saber a quins aliments ets intolerable. Veure més informació.

Test Omega 3. Perfil d'àcids grasos

L'analítica d'àcids grasos en sang proporciona la informació necessària pel control de les grases de la dieta. Veure més informació.

Proves de paternitat

A través d'una comparació d'ADN d'una mostra de saliva és possible saber si dos individus estan emparentats en qüestió de dies. El nostre laboratori expedeix informe amb caràcter judicial.

Preoperatoris

Un preoperatori està informat, normalment, per un ECG, una placa de tòrax i una analítica de sang (a vegades també d'orina). Aquestes tres proves són imprescindibles abans de realitzar qualsevol tipus d'acte que comporta anestèsia (intervenció quirúrgica o exploració mèdica). En tots els nostres centres és possible ralitzar les 3 proves d'una sola vegada.

Informes Urgents

A Creu Blanca sabem que el més important per un pacient és tenir el diagnòstic lo abans possible. Per aquesta raó, el nostre laboratori ha introduït fa poc un nou servei pel qual certs resultats es lliuran en un màxim de dues hores. Estaríem parlant de proves com el sida, la hepatitis B i C, els marcadors tumorals, les hormones femenines, el PSA... Les persones interessades en aquest servei han de dirigir-se directament al laboratori (tlf. 93 415 44 27) per realitzar les extraccions oportunes.

Centres: