Noticias y Actualidad

Home Noticias-listado Josep Duran: “Aquella primera màquina de Ressonància Magnètica em va fer adonar-me que formava part d'un projecte sòlid i amb futur”

Josep Duran: “Aquella primera màquina de Ressonància Magnètica em va fer adonar-me que formava part d'un projecte sòlid i amb futur”

Dimarts, 25 Agost, 2020 Comentarios

La capacitat d'adaptar-se amb facilitat davant qualsevol circumstància han marcat la trajectòria de Josep Duran durant 37 anys a Creu Blanca.


Com a actual Director Financer, ha crescut al costat de l'empresa tant a nivell personal com a nivell professional, i ha viscut múltiples etapes per les quals ha passat Creu Blanca des dels seus inicis.


I sí, ell era present quan es va posar en marxa la primera màquina de Ressonància Magnètica. Tot un espectacle!


En aquesta entrevista ens explica alguns dels millors esdeveniments del nostre grup sanitari.


1. Quines funcions has dut a terme durant aquests 37 anys?


Podria dir-se que he ocupat tots els llocs haguts i per haver. Vaig començar com a recepcionista i a poc a poc vaig anar incorporant responsabilitats als departaments de compres, facturació, comptabilitat, recursos humans, àrea comercial, entre altres. Avui dia, donat el creixement intern que ha experimentat Creu Blanca, estic centrat en l'àrea financera i comptable, encara que sempre disposat a col•laborar en els diferents departaments on he tingut alguna responsabilitat.


2. Quin ha estat el canvi personal més significatiu respecte als teus inicis en Creu Blanca?


No recordo el dia en concret, però va ser el moment en què vaig deixar de ser en Josep per a passar a ser el Senyor Duran tant per als companys i els metges com per als clients de l'empresa. Va ser una cosa que em sorprenia moltíssim les primeres vegades.


'image'


3. Quina relació tenies amb els fundadors? Com era treballar amb ells?


El senyor Gaspar Alomar i la senyora Conchita Serrallach van confiar en mi donant-me l'oportunitat d'evolucionar. Em van portar des de Blanes, i amb el seu guia i experiència em van ajudar a millorar com a persona i com a treballador. Tots dos eren treballadors infatigables, amb do de gent, visió de futur i capacitat de servei, tant per a pacients com per a empleats i altres professionals.


4. Què vas aprendre en particular d'ells?


Vaig aprendre moltes coses. Entre elles, recordo amb especial afecte que em van ensenyar a redactar comunicats, sintetitzant els missatges perquè fossin clars, curts i directes.


5. Com vas viure el canvi d'ubicació a la clínica de Reina Elisenda?


Els inicis van ser durs. Vam començar a treballar a Reina Elisenda al mateix temps que s'estava remodelant l'edifici, que va passar de ser una casa senyorial a una clínica. Les obres d'adaptació van durar diversos anys, com ara mateix ocorre amb les obres d'ampliació de la Clínica. Tot i així, he de reconèixer que treballar amb vistes al Tibidabo o a Montjuïc aporta qualitat de vida.


'image'


6. Si haguessis de definir a Creu Blanca en 3 paraules, quins triaries?


Professionals de nivell, tecnologia punta i gran capacitat de servei. Afegiria que invertim contínuament en màquines d’última generació y comptem amb la implicació de tots els que formem part d’aquest grup sanitari, la qual cosa ens permet ser resolutius en el diagnòstic i tractament que reben els nostres usuaris.


7. Alguna anècdota que t'hagi marcat?


Recordo amb gran afecte quan va entrar a Diagnosi Mèdica la primera màquina de Ressonància Magnètica del Grup Creu Blanca. El Carrer Córsega de Barcelona es va col•lapsar i tots va deixar de treballar per un moment per a veure com introduïen la màquina al centre mèdic. Actualment, que comptem amb equipaments més sofisticats, aquest tipus d'esdeveniments s'han convertit en rutina, davant els quals gairebé ningú en fa cas. Sens dubte, aquella primera màquina de RMN em va fer adonar-me que formava part d'un projecte sòlid i amb futur.


'image'


8. Tenint en compte la gran importància del departament financer, quin consell donaries als generacions futures?


Creu Blanca és un grup que s'ha caracteritzat per no participar en negocis o inversions alienes a l'àmbit sanitari. Al llarg dels anys, he vist passar diverses crisis, i el fet de dedicar-nos exclusivament al sector de la salut ha permès que la nostra companyia sortís més reforçada de les inestabilitats i els canvis viscuts.


Moltes gràcies Josep per aquesta fantàstica entrevista!Comenta esta noticia