Noticias y Actualidad

Home Noticias-listado Mª José Fernández: “Més enllà de lliurar els resultats als pacients, els intento transmetre un missatge de tranquil•litat, ànim i positivisme”

Mª José Fernández: “Més enllà de lliurar els resultats als pacients, els intento transmetre un missatge de tranquil•litat, ànim i positivisme”

Dimecres, 10 Juny, 2020 Comentarios

La seva simpatia, energia i gran amabilitat li permeten estar al cent per cent per a lliurar en el dia i hora indicada els resultats de les proves mèdiques dels pacients.


Durant els últims deu anys, Mª José Fernández ha vist com ha evolucionat el Departament de Resultats de Creu Blanca. En aquesta entrevista ens explica què li agrada més del seu dia a dia i per què és important el món online en la realització i lliurament de resultats.


Com és el teu dia a dia en el Departament de Resultats?


Podria resumir-ho en dues paraules: molta feina i responsabilitat. Totes dues coses des d'un punt de vista positiu, ja que com es tracta d'un departament en continu moviment mai tinc la sensació que el dia es fa llarg.

En el Departament de Resultats, intentem que els pacients rebin els resultats a temps. Abans del lliurament, sempre revisem que la documentació sigui la correcta, per així evitar que hagin d'esperar massa temps.


Quina és la pregunta més repetida pels pacients?


En el cas que hagin d'esperar uns minuts abans de rebre els seus resultats, la qual cosa més ens pregunten és: “Alguna cosa va malament?”. Per a prevenir que l'espera els posi nerviosos, els fem entendre que el doctor o especialista està acabant el seu informe. I, quan depèn de mi, els informo que les imatges de la prova estan a punt d'imprimir-se.

Busco milers d'opcions perquè els pacients rebin correctament i a temps els seus resultats i sentin que han estat ben atesos.


Algun truc per ser organitzada, eficient i donar el millor de tu mateixa?


Crec que no hi ha cap truc. Cadascú és com és i intenta organitzar-se el millor que sap, indiferentment del lloc de treball que ocupi. Però bé és cert que a Resultats és imprescindible una bona organització, sinó seria impossible localitzar la quantitat de resultats que s'obtenen diàriament. Parlem d'una mitjana de 100 resultats al dia en èpoques de major volum de treball. A més de tots els que enviem a clients o per missatgeria.


'image'


Quin ambient es respira a Resultats?


Tinc molta sort amb els meus companys. Entre tots col•laborem dia rere dia per a facilitar el treball a la persona del següent torn, de manera que es trobin amb els mínims problemes possibles i tota la documentació en ordre.


Què és el que més t'agrada del teu treball?


M'agrada tractar amb les persones, solucionar-los els problemes amb els que es puguin trobar. Més enllà de lliurar uns resultats als pacients, els intento transmetre un missatge de tranquil•litat, ànim i positivisme. Tant si les proves han sortit bé com si han de fer front a situacions més delicades. Tot això m'ha permès durant aquests anys desenvolupar empatia cap als altres.


Creus que el món online és útil per a la gestió del departament?


Els temps que vivim demostren que sí que és útil, atès que ens trobem que els pacients accedeixen cada vegada més als resultats via online. D'aquesta manera els descarreguen i poden enviar-los als seus doctors sense necessitat d'acudir a la consulta ni haver de venir a recollir-los en persona.

Gràcies al món online i des del departament també ajudem a conscienciar a la gent de la importància de la Llei de Privacitat i Protecció de Dades. Els fem entendre que per a recollir els resultats d'una altra persona és imprescindible portar el DNI del pacient a qui corresponen els documents, per a preservar la privacitat de les seves dades en tot moment i sota qualsevol circumstància.


'image'


Com creus que evolucionarà en un futur?


Especialment, durant els últims dos mesos les descàrregues de resultats online s'han disparat i, sota el meu punt de vista, crec que molts optaran per aquesta opció d'ara endavant. En un futur aquesta tendència pot ser que vagi in crescendo, ja que facilita la vida i estalvia temps a moltes persones.


Creus que la realització i lliurament de resultats és un dels punts forts de Creu Blanca?


Sí, crec que en general tots els departaments són importants dins de la nostra empresa, gràcies al treball i esforç que en conjunt realitzem.


Moltes gràcies Mª José!


Comenta esta noticia