Noticias y Actualidad

Home Noticias-listado Desplaçament fins a la consulta mèdica sense riscos

Desplaçament fins a la consulta mèdica sense riscos

Dimarts, 24 Març, 2020 Comentarios

Certificat autoresponsable de desplaçament

La Generalitat de Catalunya ha posat a disposició dels usuaris un certificat autoresponsable de desplaçament a causa de l'estat d'alarma que vivim. Encara que no és obligatori, recomanen portar el certificat imprès o al mòbil davant de qualsevol desplaçament per facilitar la tasca d'identificació d'usuaris a les forces de seguretat.

Un dels desplaçaments que queda contemplat en l'esmentat certificat, per ser considerat de força major, és el desplaçament a un centre mèdic.

Què t'ofereix Creu Blanca

Des de Creu Blanca també podem facilitar-te un certificat amb informació ampliada de la prova, visita o intervenció que hagis de realitzar-te en els nostres centres perquè no tinguis cap tipus d'incidència.

Recorda que els desplaçaments s'han de fer de forma individualitzada, per la qual cosa cal que ens demanis un certificat sempre que facis proves en què es recomana venir acompanyat (com una prova amb anestèsia o una intervenció).

Descarrega't el certificat

Et deixem el link on el pots trobar: certificat autoresponsable

També pots sol·licitar el certificat de desplaçament específic de Creu Blanca, enviant-nos un email a inform@creublanca.es

'image'


Comenta esta noticia